Diensten

Plesk Shared Webhosting

Website publiceren op het internet

Voor het zelf publiceren van website op het internet biedt Lantronics Shared Hosting op Plesk® platform. Bij Shared Hosting deelt u de hardware van één fysieke server met meerdere gebruikers, waarbij de gebruikers onderling strikt van elkaar zijn gescheiden. Eenvoudig gezegd wordt de volledige capaciteit van één server over meerdere gebruikers verdeeld, waardoor u tegen een fractie van de kosten gebruik kunt maken van professionele webhosting!

Uw website is eenvoudig te beheren via een overzichtelijk Plesk controlpanel zodat u alle vrijheid heeft om de aan u beschikbaar gestelde hardware naar eigen inzicht te gebruiken. Shared webhosting van Plesk biedt ondersteuning voor CMS van WordPress, Joomla! en Drupal en beschikt over tientallen pre-setup webapplicaties (Extensions).

Wanneer u zelf uw website wilt beheren via het controlpanel dan vraagt dit enige technische kennis, echter door de gebruiksvriendelijke inrichting van het controlpanel zijn alle processen geautomatiseerd en daarom ook geschikt voor de niet IT-professional.

De voordelen van shared hosting voor uw website(s) zijn:

  • De kosten voor shared hosting zijn realtief laag;
  • Eenvoudig beheer van uw websites d.m.v. een gebruiksvriendelijk controlpanel;
  • Eenvoudige installatie van applicaties d.m.v. geautomatiseerde processen.

Wanneer u op zoekt bent naar een oplossing waarbij u de vrijheid wenst om de server zelf volledig te beheren, of wanneer er van de website(s) meer dan gemiddelde prestaties worden verwacht, dan raden wij aan om de mogelijkheden van een Virtual Private Server (VPS) te bekijken.