ICT Migratie Projecten

ICT Migratie Projecten

Wanneer de onderhoudskosten van uw huidige ICT systemen binnen uw organisatie stijgen, de flexibiliteit afneemt of de software / apparatuur dusdanig is verouderd dat de veiligheid in het geding komt, dan is het moment aangebroken om te migreren naar een vernieuwd systeem.

Een migratie is een flinke uitdaging waarbij een goede voorbereiding en planning noodzakelijk zijn. Is alle apparatuur compatible met de nieuwe software, zijn uw medewerkers goed voorbereid, wat is de impact op de bedrijf continuïteit?

Een succesvolle migratie vereist vakkennis, ervaring en een zeer grondige voorbereiding. De migratie is pas een succes wanneer alle bestaande gegevens (gebruikersdata, ERP, e-mails, agenda’s) binnen het nieuwe systeem weer beschikbaar zijn, waarbij de impact van de migratie op de productiviteit tot een minimum is beperkt en het migratieproject wordt uitgevoerd binnen budget.

Enige hinder is zelden helemaal te voorkomen, maar het succes ligt in een goede voorbereiding waarin alle potentiele technische- en budgetrisico’s van de migratie in kaart worden gebracht. Vitale productiesystemen worden onderworpen aan een technische risicoanalyse o.a. door middel van een proefmigratie. De proefmigratie elimineert vooraf onverwachte technische migratieproblemen die zich tijdens de werkelijke migratie zouden kunnen voordoen.

Bent u op zoek naar ICT ervaring die u zowel op technisch als op planmatig vlak zouden kunnen ondersteunen? Wij helpen u graag verder!

Informeer naar de mogelijkheden