ADSL / VDSL Verbindingen

Zakelijke ADSL / VDSL Internetverbindingen

Lantronics is zelfstandig leverancier van zakelijke ADSL en VDSL (xDSL) koperdraad verbindingen. De verbindingen kunnen naar wens en behoeften worden ingericht, zodat voor iedere situatie de ideale verbinding samengesteld kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een transparante DSL lijn met meerdere WAN IP nummers welk direct op een hardwarematige firewall afgeleverd kan worden.

Kenmerken van een xDSL verbinding:

Een ADSL of VDSL verbinding is in heel Nederland en zo goed in ieder gebouw beschikbaar. ADSL of VDSL is altijd asynchroon met betrekking tot de up- en downloadsnelheid. Dat betekent dat de download snelheid verhoudingsgewijs altijd hoger is dan de uploadsnelheid. De stabiliteit en maximale snelheid van een internetverbinding over de koperdraad is locatie afhankelijk. De afstand van het eindpunt (ISRA) tot aan de wijkcentrale is daarin bepalend. De snelheid en stabiliteit van een xDSL verbinding zakt zodra de afstand van het eindpunt (ISRA) tot de wijkcentrale groter wordt.

Doordat de prestaties van xDSL verbindingen locatie afhankelijk zijn wordt vooraf uitgebreid onderzocht wat er in uw specifieke situatie mogelijk is. De zakelijke xDSL verbindingen worden geleverd met robuuste Cisco routers.