Glasvezelverbindingen

Zakelijke Glasvezelverbindingen

Lantronics is zelfstandig leverancier van zakelijke glasvezelverbindingen (fiber). Met glasvezel – de drager van de toekomst – heeft u de beschikking over een bijna onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 200 Mbit/s mogelijk. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen over het internet of in de cloud, maar ook de koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt internetsnelheid en veiligheid een steeds belangrijker onderdeel van een moderne bedrijfsvoering. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen.

Kenmerken van een glasvezel verbinding:

Op steeds meer plaatsen in Nederland is glasvezelinternet beschikbaar, de dekkingsgraad rond de randstad is goed te noemen. Glasvezel zal de aankomende jaren uitgroeien tot de standaard van internet infrastructuur. Glasvezel internet – ook wel fiber internet genoemd – is altijd synchroon. Dat betekent dat de verbindingssnelheid voor zowel de upload als de download snelheid aan elkaar gelijk zijn. Glasvezel is locatie onafhankelijk, het kan enorme afstanden overbruggen zonder dat dit te kosten gaat van de kwaliteit. Wat de juiste glasvezel voor u is is afhankelijk van welke leveranciers actief zijn op uw eindlocatie.

Glasvezel is al op veel plaatsen in Nederland leverbaar, maar nog niet overal.

Neem contact op om de mogelijkheden op uw locatie te onderzoeken!