Besparing en Voordelen

Hosted IP telefonie – Besparen op telefoniekosten

IP telefonie biedt u dezelfde functionaliteit als een traditionele telefooncentrale, echter tegen lagere abonnements- en belkosten. Dat kan een onderneming van 5 a 10 medewerkers met een eigen telefooncentrale al snel honderden euro’s per jaar besparen!

Naast de besparing op de vaste kosten van uw telefonie bespaart u ook nog op uw gesprekskosten! De besparing kan oplopen tot wel 30 procent afhankelijk van uw belgedrag.

De voordelen van Hosted IP Telefonie

Het grootste voordeel van Hosted IP bellen is zonder twijfel de kosten reductie op zowel abonnements-, gespreks- en investeringskosten.

Doordat de IP Telefonie centrale extern wordt ondergebracht hoeft u niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale. Aansluitingen worden per stuk opgeleverd, dat betekent flexibel en onbeperkt opschalen of downsizen van het aantal telefoontoestellen binnen uw organisatie!

Zo kunt u tevens meerdere vestigingen verbinden tot één intern telefonienetwerk. Dat betekent dat bellen tussen de vestigingen feitelijk een interne doorschakeling inhoud en dus gratis is!

IP Telefonie is ook uitermate geschikt om te integreren met de PC  en met PC software. Dat maakt het mogelijk om uw telefoontoestel vanuit de PC te bedienen of om een telefoonnummer te kiezen door op het scherm te klikken (klikken en bellen).

Het is ook mogelijk om uw vaste telefoon te koppelen aan uw mobiele telefoon.  Zodra een direct of doorgeschakeld gesprek op uw vaste toestel wordt aangeboden zal naast uw vaste toestel ook uw mobiele toestel gelijktijdig een belsignaal afgeven. Dit voorkomt dat de receptie uw gesprek twee keer moet aanbieden op zowel uw vaste als mobiele toestel.

Wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere afdelingen is het mogelijk om een persoonlijk keuzemenu in te richten. Voor een locatie onafhankelijke uitstraling van uw onderneming is het tevens mogelijk om 088 of 085 nummers aan te vragen. Telefonie wordt HIP!