Mobiele Telefonie + Internet

Mobiele Telefonie + Internet met 4G+

Overal onbezorgd en onbeperkt mobiel bellen en werken

Met Zakelijk Mobielkunt u altijd en overalonbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU via het betrouwbare KPN netwerk voor een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G+ (LTE Advanced).

U hebt geen onverwachte kosten door onbeperkt bellen en SMS’en en grote MB-bundels die inNederland en in de EU gebruikt kunnen worden en die u eventueel verder kunt uitbreiden met roamingvoordeeloptiesvoor buiten de EU. Met de voordeelopties voor bellen en internetten betaalt u alleen in de maanden datu daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeeloptieseenmalig gratis aanzetten en ze worden vanzelf geactiveerdop het moment dat u in het buitenlandbent en gaat bellen of internetten.

Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers, indien zij dezelfde abonnementsvorm hebben,met elkaar delen en de mogelijkheid hebben totextra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparatenmet een SIM-kaartingang.