Virtual Private Server (VPS)

Er is steeds meer vraag naar gigantische online opslag. Bestanden worden groter maar de online opslag blijft gelijk. De huidige middelen zijn omslachtig en prijzig. Met Big Disk van Tilaa bieden we u niet alleen een oplossing voor uw online opslag uitdagingen maar bieden we u dit ook aan voor een vaste scherpe prijs. Met een klik voegt u Big Disk toe aan uw VPS. Het enige dat u hoeft te doen, is de schijfruimte en het opslag type te bepalen.

Big Disk komt in twee varianten, SSD en HDD. De HDD Big Disk is bij uitstek geschikt voor het opslaan van veel- en grote bestanden die niet constant in gebruik zijn. U kunt hierbij denken aan grote hoeveelheden foto’s en digitale archieven. De SSD Big Disk kent naast grote hoeveelheden opslag ook nog eens veel hogere doorvoersnelheden. Hierdoor kunt u snel en veilig veel data opslaan die u direct via uw VPS kunt bereiken.

Doordat Big Disk schaalbaar is, bieden we uw projecten de ruimte om met u mee te groeien. Het opslaan van de data gaat net zo makkelijk en simpel als u van ons gewend bent. Als basis voor Big Disk gebruiken we Ceph. Uw gegevens worden opgeslagen op hardware die is gescheiden van uw VPS en wordt meerdere keren gerepliceerd. Big Disks kunnen gemakkelijk van een VPS naar een andere worden verplaatst.