Dedicated Server

Zelf uw clouddiensten aanbieden vanaf uw eigen server zonder aanschafkosten en hardwareonderhoud? Dan biedt een dedicated server voor u een uitstekende oplossing!

Met een dedicated server beschikt u over een eigen fysieke server die vanuit ons datacenter aan u wordt aangeboden en die volledig op afstand door u bediend kan worden. Wij leveren de hardware en alle verbindingen, u bedient de server zelf. U profiteert van absolute vrijheid, wij zorgen voor de hardware en het onderhoud.

Een dedicated server is ideaal voor bedrijven die hun klanten bijvoorbeeld zelf een SaaS oplossing willen aanbieden, zoals webhosting partijen en bedrijven die hun on-premises software willen transformeren naar een cloudoplossing.

Wanneer u op zoek bent naar een volledig eigen server die niet wordt gedeeld met anderen en waarbij u zelf de volledige regie voert over het gebruik, maar u wilt niet belast worden met het investeren in hardware en onderhoud, dan is een dedicated server precies wat u zoekt!

Een dedicated server kan uiteraard voorzien worden van aanvullende diensten zoals back-ups, meer internet bandbreedte of redundancy.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Dedicated server?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!