VDSL Verbindingen

Bent u verhuurder van een kantoorgebouw of particulier verhuurder en wilt u iedere huurder een eigen fysiek gescheiden internetaansluiting aanbieden? Dat kan!

Glasvezelverbindingen leveren naast een betrouwbare internetverbinding ook de mogelijkheid om betaalbaar één locatie te voorzien van meerdere internetaansluitingen. Iedere aansluiting is fysiek gescheiden over een eigen glasvezel zonder dat de partijen onderling een verbinding delen. Op die
manier is privacy gewaarborgd en kan iedere verbinding individueel worden ingericht naar de persoonlijke wensen van de eindgebruiker.

Doordat de glasvezelverbinding gezamenlijk wordt ingekocht is het mogelijk om meerdere partijen te voorzien van professioneel internet tegen zeer gunstige tarieven!

Alle eindgebruikers krijgen een eigen internetaansluiting (switchpoort) en het abonnement kan gecombineerd worden met een CPE (Router) maar de eindklant mag ook gebruik maken van eigen apparatuur.

Indien het pand intern nog niet voorzien is van de juiste aansluitingen kunnen we in overleg ook het interne bekabelingsplan voor onze rekening nemen zodat het traject van begin tot eindgebruiker wordt voor u wordt ingericht. U kunt er voor kiezen om de abonnementen zelf aan te bieden, maar het is ook mogelijk om het abonnementen door ons direct met de eindklant af te sluiten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!