Mobiele Internetverbindingen

Flexibel werken, onafhankelijk en overal met vast internet IP nummer

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van plaats onafhankelijk digitaal werken en internet vormt daarbij een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Bouwtekeningen inzien op de tablet of laptop op de bouwplaats, sales medewerkers onderweg overal toegang tot het CRM pakket of een tijdelijke werkplek creëren op plekken waar geen internetvoorzieningen beschikbaar zijn. Het zijn die situaties waarbij internet via het mobiele 5G netwerk uitstekende oplossingen zijn om bedrijven digitaal in bedrijf te houden!

Wilt u een mobiele werkplekken voorzien van solide en snel internet? Dan bieden wij betrouwbare 5G data communicatie via het KPN netwerk. De abonnementen zijn voorzien van onbeperkt data verbruik of een maandelijkse databundel naar keuze.

De MB’s van meerdere identieke databundels tellen we bij elkaar en iedereen binnen de groep mag er gebruik van maken!

Voor extra veiligheid is het mogelijk de dataverbinding te voorzien van een vast internet IP nummer (WAN) zodat uw ICT beheerder meer controle heeft over de verbinding en logregistratie overzichtelijker wordt.

Hebben uw mobiele devices de beschikking over een SIM-Slot, dan hoeft u alleen de door ons geleverde SIM-kaart te plaatsen en kunt u aan de slag. Beschikt het apparaat niet over een SIM-slot, dan leveren wij u de SIM-kaart aan in een USB dongle.

Nieuwsgierig geworden naar wat een mobiele Internetverbindingen voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!