Server vanuit de Cloud

Dit zijn de mogelijkheden:

Private Cloud Oplossingen

Subheading

Uw server wordt aangeboden vanuit ons datacenter en uw server maakt gebruikt van vooraf gedefinieerde pool van toegewezen server hardware die flexibel schaalbaar is bij veranderende prestatiebehoeften.

Lees verder

Public Cloud Oplossingen

Uw server wordt aangeboden vanuit de Microsoft Azure® Cloud en verdeeld over Azure® datacenters van Microsoft binnen het continent naar keuze voor optimale schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Lees verder

Dedicated Server

Uw server wordt aangeboden vanuit ons datacenter en u beschikt over een eigen fysieke server die u volledig naar eigen inzicht kunt inrichten en beheren.

Lees verder

Beschik snel en flexibel over een eigen server zonder de noodzaak te moeten investeren in kostbare hardware, onderhoud en kennis.

De server wordt gebruiksklaar en op maat aangeboden vanuit de cloud voor een vast bedrag per maand. De door ons beheerde servers kunnen worden ingezet voor het aanbieden van uw online diensten of voor toepassing binnen de eigen organisatie.

Een groot voordeel van een server vanuit de cloud is schaalbaarheid. Wanneer er bijvoorbeeld vanuit de toepassing snel vraag is naar meer capaciteit of rekenkracht kan de hardware van uw server snel en eenvoudig worden uitgebreid en op die manier flexibel meegroeien met iedere situatie.

Zo beschikt uw organisatie altijd over een kostenefficiënte serveroplossing met precies de juiste capaciteit.

Het leveren van een server vanuit de cloud kan worden gerealiseerd in diverse vormen en wat voor u precies de beste keuze is wordt bepaald door de functie van de server en in hoeverre u zelf technisch invulling zou willen geven aan het inrichten van de server en welke dienst het beste bij uw organisatie past.

De totale operationele kosten van een server worden gevormd door de optelsom van de kosten over de volledige looptijd (TCO) plus factoren als systeem onderhoud, security, mogelijke reparaties en energieverbruik. Het variabele karakter van dergelijke additionele kosten wordt vervangen door een vast bedrag per maand. Wij nemen de verantwoording voor de variabele factoren uit handen waardoor u grip houdt op de kosten!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!