Virtual Private Cloud

Uw server wordt aangeboden vanuit ons datacenter en uw virtuele server maakt gebruikt van vooraf gedefinieerde pool van toegewezen server hardware, volledig flexibel inzetbaar!

Een Virtual Private Server (VPS) voorziet bedrijven van betrouwde serverfuncties, zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden in hardware en er geen kosten zijn voor het beveiligen en onderhouden van de server! Met een VPS server beschikt uw bedrijf over een grote hoeveelheid functies, maar blijven de kosten beperkt!

Schaalbaarheid is de kracht en het voordeel van een VPS, de server beweegt flexibel mee met de vraag en behoefte van uw onderneming.

VPS versus VPC

Een Virtual Private Server wordt aangeboden vanuit ons eigen datacenter en de hardware en het onderhoud wordt volledig door ons beheerd. Feitelijk weet u waar uw bedrijfsdata zich exact bevind en uw IT omgeving is tastbaar. Dit in tegenstelling tot VPC Servers zoals aangeboden door Microsoft waarbij u als klant alleen weet dat de server binnen continentale grenzen blijft, maar u niet weet waar de data van uw bedrijf zich precies bevindt.

Abonnementskosten van een VPC oplossingen worden beheerd door Microsoft terwijl de abonnementskosten van een VPS oplossing wordt vastgesteld aan de hand van vooraf gemaakte afspraken. Eén van de meest voorkomende argumenten om te kiezen voor een VPS oplossing in plaats van Azure is dat Azure bij veel diensten een dynamische kostencomponent toepast en dat de dienst naast de vaste kosten ook naar verbruik (intensiteit) wordt berekend.

Wanneer de Azure dienst langdurig en wisselend intensief wordt gebruikt levert dat maandelijkse variatie op in het maandbedrag. Een VPS server kenmerkt zich door zijn vaste maandelijkse prijs die onafhankelijk is van het gebruik van de server, de kosten per maand zijn iedere maand dezelfde.

Wat VPS uw bedrijf kan bieden:

  • Geen investeringen meer in (server) hardware;
  • Geen zorgen meer over hardware of onderhoud;
  • Een server voor een vast bedrag per maand;
  • Geen maandelijks variabele meerprijs naar gebruik;
  • Feilloze koppeling aan het bestaande netwerk;
  • Zeer flexibel schaalbaar in resources;

Nieuwsgierig geworden naar wat een VPS voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!