IP Telefonie – Gespreksrapportage

Een positieve klantervaring van uw klanten bestaat voor een groot deel uit de servicegerichtheid en bereikbaarheid van uw organisatie. Het is daarom essentieel dat de juiste afdelingen telefonisch goed bereikbaar zijn en inkomende gesprekken goed en vlot worden afgehandeld, zonder lange wachtrijen en wachttijden.

Gespreksrapportage toont u realtime inzage in het functioneren van telefonische bereikbaarheid en levert uitgebreide historische rapportage. Zo krijgt u inzicht in belangrijke prestatie indicatoren (KPI’s) zoals bijvoorbeeld de gemiddelde wachttijd dat een inkomend gesprek in de wachtrij staat, het aantal gesprekken dat voortijdig wordt afgebroken of inzicht in het aantal niet-teruggebelde gemiste oproepen.

Het stelt u in staat om op een overzichtelijk dashboard de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie te bewaken. Uit de historisch rapportage kan door middel van filters in kaart worden gebracht wat de drukst uren zijn en hoe lang het duurt voordat een inkomend gesprek wordt beantwoord.

Wanneer u uw mobiele telefoontoestellen via vast-mobiel-integratie (VAMO) aan uw telefooncentrale heeft gekoppeld is het ook mogelijk de prestaties van de mobiele toestellen te registeren.

Het toepassen van gespreksrapportage maakt het ook mogelijk om de prestaties van individuele callagents realtime en historisch te monitoren. De service wordt gekoppeld aan de telefooncentrale en om gebruik te maken van de rapportage software zijn op locatie geen extra (hardware) voorzieningen nodig.

Wilt u in één overzichtelijk portal en realtime het functioneren van u telefonische bereikbaarheid bewaken? Dan is gespreksrapportage voor uw organisatie een onmisbare aanvulling!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!