Software vanuit de cloud – SaaS

Voor bedrijven die hun bedrijfssoftware wil aanbieden vanuit de cloud aan bijvoorbeeld klanten of medewerkers biedt Software as a Service (SaaS) een uitstekende oplossing! Met SaaS transformeren we software naar een cloud model zodat uw software in een abonnementsmodel overal bereikbaar is en gebruikt kan worden.

Software as a Service (SaaS) is een software on demand service die het mogelijk maakt software als online dienst aan te bieden. Zo kunt u uw software op één centrale plaats aanbieden wat resulteert in een aanzienlijke tijd en geldbesparing zonder de zorgen en kosten van onderliggend technisch IT beheer. De oplossingen zijn schaalbaar, waarbij snellere hardware eenvoudig kan worden toegevoegd indien de gebruikersbelasting daar om vraagt!

Zo kunnen uw klanten altijd worden voorzien van de nieuwste software en de meest recente updates waarbij voorzieningen zoals serverprestaties en bijvoorbeeld back-ups zijn inbegrepen. Met een SaaS oplossing hoeft u geen hardware of software te kopen of te installeren.

Dus wanneer u geen software meer op eigen hardware wilt installeren en niet meer verantwoordelijk wilt zijn voor servers en andere hardware, dan is een SaaS oplossing voor u zeer interessant! Voor een vast bedrag per maand bieden we de software vanuit de cloud op een veilige manier aan vanaf het internet, zonder dat u hoeft te investeren in hardware of de essentiële IT systemen zelf operationeel hoeft te onderhouden! Altijd en overal gezamenlijk werken met uw applicatie, professioneel maar zonder zorgen.

CRM Software wordt steeds vaker als SaaS oplossing aangeboden. De CRM software wordt steeds minder ingezet op basis van aanschaf en eigendom en steeds meer als abonnementsmodel waarbij de onderliggende diensten worden uitbesteed. SaaS biedt bedrijven flexibiliteit en overal toegang zonder hoge initiële investering en SaaS is ook voor kleinere organisaties beschikbaar en kostenbesparend.

Nieuwsgierig geworden naar wat SaaS voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!