Glazvezelverbindingen

Bent u op zoek naar een snelle en solide internetverbinding voor uw bedrijf met een hoge beschikbaarheid en betrouwbare support? Dan willen wij u graag vertellen over onze glasvezeloplossingen!

Cloud Oplossingen, Internet, IP telefonie, camerabeveiliging, thuiswerken of alarm over IP zijn slechts een greep uit de vele bedrijf kritische toepassingen die stuk voor stuk vragen om een betrouwbare, snelle en veilige internetverbinding. Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen maakt het de internetverbinding tot het digitale zenuwstelsel van de onderneming en vormt het het fundament onder het overgrote deel van uw bedrijfsprocessen.

Glasvezel internetverbinding bieden stabiliteit, zeer veel bandbreedte en een scala aan technisch optie om te voldoen aan al deze zakelijke voorwaarden. Glasvezeltechniek is toekomst-proof, veel minder storingsgevoelig dan een VDSL verbinding en aangevuld met de juiste service SLA vormt het de perfecte oplossing voor veel digitale uitdagingen. Opschalen kan probleemloos, zodat uw
verbinding eenvoudig meegroeit met de groei van uw bedrijf!

Op steeds meer plaatsen in Nederland is glasvezelinternet beschikbaar, de dekkingsgraad rond de randstad is zeer goed te noemen, maaar we zien dat glasvezel in hoog tempo ook op steeds meer industrieterreinen wordt aangelegd.

Glasvezel zal de aankomende jaren uitgroeien tot de standaard van internet infrastructuur. Een belangrijk verschil en voordeel van glasvezel ten opzichten van andere internettechnieken is dat geleverde bandbreedte altijd synchroon is. Dat betekent dat de snelheid voor zowel de upload als de download snelheid aan elkaar gelijk zijn.

De kenmerken van een glasvezel internetverbinding:

  • Uitstekende internetverbinding voor bedrijven;
  • De verbinding is zeer stabiel, betrouwbaar en veilig;
  • Snelheden mogelijk van 1Gbit;
  • Internetsnelheid synchroon, upload- en download snelheid zijn hetzelfde;
  • Toekomstbestendig en schaalbaar;
  • Uitgebreide aanvullende technische opties beschikbaar;
  • Failover backupverbinding mogelijk (4G / 5G);
  • Meerdere vaste IP nummers mogelijk;
  • Mogelijkheid huurders te voorzien van een eigen internetverbinding;
  • Serviceafspraken mogelijk in geval van een storing (24/7).

Lantronics is zelfstandig leverancier van glasvezelverbindingen en wij voeren zelf het technisch beheer en de controle van de verbinding zonder tussenkomst van een derde partij, waardoor we snel en direct ondersteuning kunnen bieden en kunnen schakelen.

Gecombineerd met de juiste serviceovereenkomst beschikt u altijd over een betrouwbare en goed functionerende verbinding en worden eventuele internet storingen volgens afspraak razendsnel opgelost. Al onze verbindingen worden geleverd met professionele verbindingsapparatuur (CPE) voor
maximale beveiliging en stabiliteit.

Wat voor u de juiste glasvezelverbinding zal zijn is afhankelijk van uw specifieke situatie en tevens de locatie van de aansluiting.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!