Microsoft 365 Applicaties en Services

Wanneer je wilt profiteren van professionele IT oplossingen zoals een eigen Exchange emailserver en bijvoorbeeld Sharepoint of Onedrive en altijd beschikken over de nieuwste versie van Microsoft Office voor een vast bedrag per maand zonder de lasten van variabele kosten voor onderhoud en beveiligingsmaatregelen? Dan is Office 365 voor jouw bedrijf de juiste keuze!

Traditioneel bekende software van Microsoft Office zoals o.a. Word, Excel en Outlook behoren zo goed als tot de basis van iedere werkplek. Met de pakketten bespaar je tijd, werk je efficiënt en je hebt al het gereedschap om je doelen te bereiken! Ze vormen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en je wilt daarom altijd over de juiste software en bestanden beschikken.

Office 365 abonnementen richten zich op de cloud en ze bevatten naast toegang tot de nieuwste Office software nog veel meer! Geniet van emailadressen op je eigen zakelijke domeinnaam, je bestanden overal beschikbaar vanuit de cloud, communiceer op het samenwerkingsplatform Teams en dit alles voor zeer scherp maandtarief!

Profiteer eenvoudig van professionele oplossingen zonder de zorgen en verantwoording voor ingewikkeld techniek. Daarmee is Office 365 zeer geschikt en kostenefficiënt voor kleinere organisaties. Laat medewerkers betrouwbaar en veilig onderling met elkaar communiceren in de cloud en vergroot efficiëntie en een professionele uitstraling naar je klanten.

Nieuwsgierig geworden naar wat Office 365 voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!