ICT Beheer en Support

Onbezorgde ICT

Uw ICT systemen vormen het digitale zenuwstel van uw bedrijf, een onderneming ligt tegenwoordig zo goed als stil wanneer deze systemen niet, of niet goed functioneren. Het belang van een goed en veilig functionerend ICT systeem is daarmee evident en u wilt als ondernemer vooral ondernemen en geen onnodige tijd verliezen door haperende ICT systemen of door het weer opnieuw moeten aankaarten van ICT problemen via een ticketsysteem.

Wat wij zien als ICT beheer is dat wij de verantwoording dragen en nemen voor uw bedrijfsnetwerk en systemen en dat we medewerkers ondersteunen wanneer ze tegen problemen aanlopen. We denken mee in een lange termijn strategie met als doel het aantal incidenten tot een minimum te beperken en bouwen aan een persoonlijke relatie zodat we de techniek toekomst-proof met uw onderneming kunnen laten meegroeien.

Support behoort tot de essentie van goede ICT

We bieden één aanspreekpunt en we voeren zelf de technische regie over de diensten die we leveren zodat we snel de oorzaak van verstoringen kunnen opsporen en oplossen zonder dat we afhankelijk zijn van een derde partij. Dit versterkt de effectiviteit en snelheid waarmee we problemen kunnen oplossen enorm!

Lantronics biedt en beheert een breed scala aan ICT diensten bij bedrijven in de omgeving van Dordrecht. De combinatie van diensten zorgt voor een overzichtelijk beheer waarin we de verantwoording nemen en het beheer voeren over de volledige infrastructuur. Dus of het beheer of de oorzaak van de supportvraag nu betrekking heeft tot de internetverbinding of de cloudomgeving, de oplossing bevindt zich onder één dak.

Onze dienstverlening is schaalbaar, zoals dat ook geldt voor uw bedrijf. Dus of het om vijf werkplekken gaat of vijftig en/of u nu alleen ondersteuning wenst tijdens kantooruren of 24/7, samen vinden we de juiste vorm!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!