Device as a Service – DaaS

Professionele en veilige hardware voor een vast bedrag per maand

De ICT structuur van uw organisatie speelt een belangrijke rol bij het succesvol en veilig ondernemen.

Bij uitval of verstoring van essentiële hardware wilt u geen oponthoud door discussies over fabrieksgaranties of verdere downtime door vertraging in levertijden van vervangende apparatuur. U wilt zo snel mogelijk weer productief en operationeel zijn!

Device as a Service voorziet organisaties bij defect of verstoring van hardware binnen een vooraf afgesproken tijdskader van vervangende apparatuur om productiviteitsverliezen door downtime tot een minimum te beperken.

Device as a Service biedt naast razendsnelle vervangingsgarantie ook de mogelijkheid te beschikken over professionele en veilige apparatuur zonder hoge initiële investeringskosten. De apparatuur wordt aangeboden voor een vast bedrag per maand met een bijpassende service overeenkomst.

De voordelen van Device as a Service:

  • Razendsnelle vervangingsgarantie bij een storing, minimale downtime
  • Onderhoud en beheer zijn binnen de overeenkomst geregeld
  • Altijd beschikken over moderne en professionele apparatuur
  • Geen hoge initiële investeringskosten
  • Optimale bescherming tegen cybersecurity risico’s

Naast dat netwerk- en computer hardware goed moet presteren vormt het een essentiële onderdeel van het beschermen van uw organisatie tegen cybercriminaliteit. Verouderde of onvoldoende onderhouden ICT apparatuur blijkt steeds vaker de oorzaak van digitale inbraak. Logisch dat u daarom wilt beschikken over professionele en moderne apparatuur om optimaal te profiteren van de technologie met de best mogelijke bescherming tegen cyberrisco’s.

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar daarin in rap tempo op. Fabrikanten moderniseren hun producten of brengen tussentijds updates uit om inbraak en ontdekte zwakke plekken in het systeem op te lossen of te voorkomen.

Om die reden is het van belang dat uw hardware blijft voldoen aan de moderne standaard en met regelmaat wordt bijgewerkt naar actuele soft- en firmware. In de praktijk vraagt dat om periodiek onderhoud en een hoge vervangingsfrequentie van de apparatuur wat

Wilt u werken met professionele hardware, een snelle vervangingsservice bij een hardware verstoring zonder grote investeringen vooraf? Dat kan! Maak kennis met Hardware as a Service en profiteer van alle voordelen voor een vast bedrag per maand per werkplek!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!