Mobiele Telefonie

Wilt u een duidelijk scheiding van mobiele zakelijke en prive gesprekken realiseren en een professionele uitstraling naar uw klanten? Wilt u uitgebreide inzage in het mobiele belgedrag van uw medewerkers? Dan bieden onze zakelijke mobiele telefoonabonnementen voor u een prima oplossing!

Meer dan alleen maar bellen en internet

Flexibele telefonie en plaats onafhankelijke bereikbaarheid blijft een essentieel onderdeel van de moderne werkplek. Nu werkplekken en werktijden steeds minder vast zijn wilt u uw medewerkers toch de mogelijkheid geven eenvoudig te communiceren met klanten of collega’s maar u wilt daarbij ook de regie voeren over de gebruikte toestellen en telefoonnummers en voorkomen dat medewerkers privé telefoonnummers zakelijk gebruiken.

Lantronics levert naast vaste telefonie voor bedrijven ook mobiele telefonie oplossingen via de betrouwbare netwerken van KPN en T-Mobile en gecombineerd met 4G en 5G internetverbindingen. Zo kunt u iedere medewerkers tegen lage kosten voorzien van een eigen SIM, internetverbinding en eigen telefoonnummer. Het telefoonnummer blijft in het bezit van het bedrijf, ook als de medewerker het bedrijf verlaat. Op die manier mist u nooit belangrijke oproepen van uw klanten!

Voor de medewerker biedt een eigen zakelijke SIM het voordeel van een duidelijke scheiding tussen werk en privé en geeft uw medewerkers een duidelijke zakelijke uitstraling naar uw klanten omdat er geen verwarring meer is tussen een privé- of zakelijke oproep.

Mobiele telefoon als vervanger van het vaste telefoontoestel

Onze zakelijke mobiele telefonie oplossingen dragen bij aan professionele bereikbaarheid door volledige integratie van het mobiele toestel in uw vaste telefoniecentrale. Doordat het mobiele toestel onderdeel uitmaakt van de telefooncentrale van uw bedrijf en feitelijk de functie overneemt van een vast telefoontoestel op kantoor is het ook mogelijk om de toestelstatus te controleren. Zo kan iedere andere medewerker van uw bedrijf realtime zien wanneer het mobiele toestel bezet is wanneer een medewerker mobiel belt en krijgt het mobiele toestel net als bij een vast toestel een verkort intern nummer. Ook kunt u met vast en mobiel integratie er voor kiezen dat oproepen vanaf mobiele toestellen uitbellen met het vaste telefoonnummer van het bedrijf of dat inkomende gesprekken op basis van een tijdsschema automatisch worden doorgeschakeld.

Gecombineerd met onze Telefonie Reportage is het mogelijk om de belbewegingen en acties zeer uitgebreid te monitoren. Dit geeft inzicht in bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een inkomend gesprek wordt beantwoord en hoeveel tijd het gemiddeld duurt voordat een oproep wordt teruggebeld. Belangrijke key performance indicators die bepalend zijn voor de klanttevredenheid beleving van uw bedrijf!

Kenmerken zakelijke mobiele telefonie:

  • Flexibele en plaats onafhankelijke bereikbaarheid
  • Duidelijke scheiding werk en prive;
  • Gespreksstatus mobiele toestel inzien;
  • Inzien performance indicatoren belgedrag mogelijk;
  • Automatische doorschakeling op basis van schema;
  • Uitbellen met vaste bedrijfsnummer;

Nieuwsgierig geworden naar wat zakelijke mobiele telefonie van Lantronics voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!