IP Telefonie ZZP

Stabiel, betrouwbaar en flexibele telefonische bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn. Uitgekiende telefonie voor de slimme ZZPer! Voor een vast bedrag per maand profiteert je bedrijf van de vele opties die IP Telefonie biedt.

IP Telefonie voor ZZP is mogelijk vanaf iedere internetverbinding en is internetprovider onafhankelijk. Aansluiten, inschakelen en je bedrijf kan van start!

De bediening van de telefooncentrale doe je zelf via een app of via een webportal op internet. Zo maak je zelf eenvoudig een doorschakeling of bekijk je zelf je belkosten of maandfacturen.

Blijf altijd en overal bereikbaar op je vaste telefoonnummer ook als jij en je collega’s veel buiten de deur werken en geef je mobiele telefoon de functie van een vast toestel door vast-mobiel integratie en creëer optimale bereikbaarheid en een positieve klantbeleving. Zo ben je bereikbaar via het vaste telefoon maar kan je vanaf je mobiele toestel ook bellen met het vaste telefoonnummer van je bedrijf voor een professionele uitstraling!

Heb je al een telefoonnummer? Dan nemen we dat nummer voor je over of je kiest voor een nieuw nummer uit je regio of een landelijk 085 nummer. Het is ook mogelijk om een inkomende oproep op meerder toestellen gelijktijdig aan te bieden, dat kan wanneer de toestellen zich in dezelfde ruimte bevindt, maar ook wanneer het andere toestel zich ergens anders bevindt. Op die manier blijft je bedrijf altijd bereikbaar, ook als je even niet op kantoor bent!

Nieuwsgierig geworden naar wat IP telefonie voor ZZP voor jou bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!