ICT Consultancy – Een onafhankelijk ICT advies

Participeren leidt tot betere besluitvorming

ICT voor uw bedrijf is van groot belang en met reden dat u daarom investeert in de beste ICT oplossingen die u door uw ICT leverancier worden aangeboden. Maar is de aangeboden oplossing de beste oplossing voor uw bedrijfscontinuïteit of de beste oplossing voor de bedrijfscontinuïteit van uw ICT leverancier? Of vraagt u zich wel eens af wat de technische staat van uw IT beveiliging is? Voert uw organisatie het juiste ICT beleid op het gebied van veiligheid en privacy? Het zijn dit soort vragen welk ICT Consultancy voor u beantwoord.

Een Second Opinion in ICT

Een kostbaar ICT project dat achteraf niet voldoet aan uw verwachtingen kan naast een behoorlijke ergernis ook schadelijk zijn voor uw bedrijfscontinuïteit. U klaagt bij uw leverancier, maar de leverancier weerlegt de verantwoording voor de problemen naar derden of mogelijk zelfs naar u en uw organisatie beschik over onvoldoende kennis om op een grondige wijze de argumenten van uw ICT leverancier te toetsen en/of te weerleggen. De discussie met uw ICT leverancier verandert in een conflict en u belandt in een patstelling waardoor u naast een niet goed functionerend IT systeem ook nog eens geconfronteerd wordt met veel ergernis en mogelijk te hoge kosten.

De onafhankelijk derde

Wanneer u zich herkent in bovengenoemde voorbeelden dan biedt ICT consultancy voor u de oplossing! Een ICT consultant gaat met alle betrokken partijen in gesprek, beoordeelt kritisch de initieel overeengekomen afspraken en toets onafhankelijk de aangeboden oplossing en de uiteindelijke technische uitvoering daarvan.

De bevindingen worden schriftelijk gerapporteerd waardoor u beschikt over een onafhankelijk technisch oordeel over de aangeboden oplossing of de ontstane problematiek, zodanig dat er geen discussie meer bestaat over wat de oplossing precies inhoud of wat de technische oorzaken zijn van de huidige problemen. Aansluitend krijgt u advies over welke partij in deze situatie zorg had moeten dragen voor de juiste oplossing.

Bent u op zoek naar advies voor het verbeteren van de kwaliteit van de besluitvorming? Of wenst u een onafhankelijk en objectief advies over een door uw huidige ICT leverancier uitgebrachte offerte? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!