Microsoft Azure Services

Heeft uw bedrijf tijdelijk een server nodig of is uw huidige server toe aan vervanging, wilt u de TCO kosten van onderhoud en security beheersbaar houden en verwacht u maximale beschikbaarheid en beveiliging? Dan is Microsoft Azure voor u een clouddienst met onbegrensde mogelijkheden!

Uw eigen server wordt aangeboden vanuit de Microsoft Azure Cloud en de hardware en besturingssysteem software wordt door Microsoft onderhouden. Wij richten de server voor u in of u beheert de server volledig zelf vanuit het Azure portal. De Azure portal maakt het beheer van uw server eenvoudig waardoor het risico op foutief technisch handelingen wordt beperkt en het beheer ook door minder zwaar gecertificeerd IT personeel kan worden uitgevoerd.

Azure is altijd en overal beschikbaar en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik, zonder zorgen over investeringen in hardware of kosten aan updates en onderhoud!

De flexibele architectuur van Azure maakt het mogelijk om bestaande serveromgevingen volledig naar de cloud te migreren of om een hybride situatie te ontwerpen waarbij Azure onderdeel uitmaakt en samenwerkt met uw bestaande IT infrastructuur. In die hybride vorm kan de volledige migratie naar de cloud gefaseerd worden gerealiseerd.

Microsoft Azure beperkt zich niet alleen tot Windows besturingssystemen maar biedt tevens een breedt scala aan veel toegepaste Linux distributies aan. Azure vormt daarmee de ideale oplossing voor onderzoek en testomgevingen waarbij tijdelijk veel verwerkingskracht noodzakelijk is zonder dat u daarvoor gigantische uitgave hoeft de toen aan serverhardware.

Wat Azure uw bedrijf kan bieden:

  • Geen investeringen in (server) hardware;
  • Geen zorgen meer over hardware of onderhoud;
  • Extreem flexibel en schaalbaar in resources;
  • Betalen naar gebruik;
  • Altijd technisch up-to-date;
  • Zeer hoge beschikbaarheid;
  • Voldoet aan zeer veel compliancy standaards;
  • Snel tijdelijk extra ICT capaciteit kunnen realiseren;
  • Feilloze koppeling aan het bestaande netwerk;

Ontdek nieuwe operationele efficiency, verlaag de TCO kosten van uw ICT en genereer nieuwe
omzetkansen!

Nieuwsgierig geworden naar wat Azure voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen
met u alle mogelijkheden kunnen bekijken!