Over Lantronics

Wie wij zijn?

Lantronics ICT Servicesprovider biedt full-service ICT-dienstverlening en ICT beheer op het gebied van kantoorautomatisering aan bedrijven.

Vanuit ons kantoor in Dordrecht ondersteunen en adviseren we bedrijven bij het optimaliseren, professionaliseren en beveiligen van hun ICT-organisatie en bij het ontwerpen van nieuwe oplossingen voor bestaande ICT-vraagstukken. We bieden flexibele oplossingen die meebewegen met de veranderende situaties en wensen van de klant zonder grip te verliezen op de kosten en de kwaliteit.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn gericht op ICT-continuïteit en veiligheid waarbij we blijven communiceren in voor iedereen begrijpbare woorden. Communicatie is naar ons idee transparant, gelijkwaardig en direct zodat we voor u als klant kunnen uitgroeien tot een solide businesspartner. Onze passie doet de rest!

Een goed functioneerde en veilige ICT-infrastructuur is van evident belang voor uw organisatie. De afhankelijkheid van digitale informatievoorziening neemt steeds verder toe. Storingen zijn daarom meer dan vervelend en vaak schadelijk voor uw bedrijfsvoering. U verwacht dat ICT-problemen zo snel mogelijk worden opgelost en dat is precies waar wij goed in zijn!

Filosofie en visie

Ons streven is altijd om een bedrijf te creëren waar we zelf klant zouden zijn als we er niet zouden werken.  De klant is bij ons echter geen koning, want een koning, die spreek je niet tegen en dat is iets wat wij wel doen wanneer u ons vraagt om een auto te bouwen zonder stuur, dan duwen wij op de rem. Zo komen wij samen tot de meest pragmatische oplossingen of verbeteren we de kwaliteit van de besluitvorming.

Lantronics hanteert een heldere filosofie: keep it simple, maar eenvoud is zelden eenvoudig, complexiteitsreductie is een vak. We ontdoen ICT-vraagstukken van zijn complexiteit zonder daarbij concessies te doen op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat is het doel, dat is naar ons idee de juiste oplossing!

Wilt u overtuigd raken van een nieuwe en verfrissende kijk op ICT of bent u op zoek naar een ICT beheerder of betrouwbare ICT consultancy partner? Kijk dan eens rustig rond op onze website of maak een vrijblijvende afspraak